‘De ondernemer van de maand’ wordt een vaste rubriek, te zien en lezen in onze maandelijkse nieuwsbrief en op de website.

Marjolein Beskers van Kiez Coaching doet hieronder de aftrap. Ze stelt zichzelf voor met een korte inleiding en aan de hand van een aantal vragen die we haar hebben voorgelegd.

Marjolein Beskers van Kiez – Coaching 

Ik ben ondernemer omdat ik vrijheid wil. Ik wil mijn klanten helpen op de manier zoals zij wensen, ik wil creatieve ideeën om kunnen zetten, dingen uitproberen en bovenal mijzelf als persoon ontwikkelen. Vandaar dat ik “Kiez” om ondernemer te zijn en reken maar dat ik met up’s en down’s mijn ondernemerschap ontwikkel.

WEBSITEFACEBOOKTWITTER – LINKEDIN

Hoeveel mensen maken nu bewust keuzes voor zichzelf? Of worden ze geleefd door de dagelijkse realiteit. Ik denk echt dat het anders kan, door je bewust te zijn van je talenten, je voorkeuren, hetgeen je motiveert en van daaruit  je keuzes te maken. Stel jij jezelf wel eens de vraag:” waar gaat mijn hart sneller van kloppen”?  Zonder heel zweverig te klinken, natuurlijk. Ik vind mensen boeiend ze fascineren me waarom doen ze zoals ze doen en wat maakt dat ze “soms” zo weinig van zichzelf begrijpen. Met mijn onderneming help ik mensen heel simpel, met het maken van keuzes. Ik help ze, door leuke gesprekken met ze te voeren, zich bewust te maken van hun hun gedrag en voorkeuren dit doe ik oa ook door middel van een DISC- persoonlijkheidsanalyse. Als ze zich hier bewust van zijn en wat meer beschouwend naar zichzelf en hun situatie kunnen kijken, gaan mensen keuzes maken en stappen zetten en dat betekent, groei!

1. Wat en wanneer was je allereerste opdracht?
Ik ben in januari 2016 mijn onderneming gestart en kreeg in februari 2016 mijn eerste opdracht bij een zelfstandig ondernemer. Een traject om de ondernemer keuzes te laten maken en te groeien in haar ondernemerschap. Veel ondernemers zijn vanuit hun passie hun bedrijf gestart, fantastisch vind ik het die passie; alleen hoe leid je nu daadwerkelijk je bedrijf?! Niemand die je geleerd heeft manager te zijn.

2. Wat wilde je vroeger altijd worden? 
Ik wilde vroeger altijd iets met dieren gaan doen, heerlijk om deze te verzorgen. Dieren die als geen ander weten niet te veroordelen op status, talent of ambitie. Gewoon zoals het is.

3. Wat is volgens jou het mooiste plekje van Berkelland?
Het mooiste plekje van Berkelland “De Lebbenbrugge” en zijn omgeving. Prachtig hoe historie bewaard kan blijven, mooi om te zien hoe men met weinig middelen en veel creativiteit producten kan vervaardigen.

4. Wie zou je graag nog eens willen ontmoeten en spreken? 
Tjitske Reidinga, een vrouw met power, sierlijk, veelzijdig en haar geweldige gevoel voor humor. Humor is een krachtig middel om mooie gesprekken te kunnen voeren. Haar “keuze” van Peter Blok voor Vincent Croiset vind ik opmerkelijk te noemen, maar dat is een kwestie van smaak. Wat te prijzen valt ze heeft wel haar hart gevolgd met alle gevolgen van dien.

5. Waarvoor kunnen mensen jou bellen?
Voor een goed gesprek, inspirerend, verrassend, met inzichten en humor.