CVJO Berkelland

Hans Wennekes

We zijn begin 2016 gestart met het CVJO in Berkelland, dankzij de steun en inzet van Platform Berkelland (Wies Bol, Rinus Smet en later Erna Koeslag) zijn ook de founding Partners (Rabobank, Gemeente Berkelland en Provincie Gelderland) snel aan boord gekomen. Door deze steun hebben we binnen het CVJO ook een vliegende start kunnen maken.

Als zelfstandig professional heb ik hiervoor al kennis gemaakt met de CVJO's in Nijmegen, Doetinchem en Arnhem. Daar in een bruisende omgeving gemerkt dat samen werken en samenwerken niet alleen leuk is maar je ook helpt om je eigen onderneming te laten groeien en FIT te houden voor de snel veranderende wereld om je heen.
Als aanjager ben ik steeds op zoek naar ondernemend talent, jong of oud, studenten en afstudeerders die een bijdrage kunnen leveren en gevestigde ondernemers die het centrum een warm hart toedragen.

Ondernemerschap aantrekken, stimuleren en behouden zijn de kernwoorden. In de regio Berkelland betekent dat vooral de kansen op samenwerking benutten, zoveel mogelijk kennis delen en vooral zeer toegankelijk zijn.
In oktober 2016 hebben we een 20-tal vaste gebruikers binnen het CVJO, een stevige partnerschil, opdrachten voor Berkellandse ondernemingen en instellingen en vooral een hele prettige en stimulerende werkomgeving waar continuïteit en groei voorop staan.

Wanneer je jong ondernemer bent (niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK), ondernemersplannen hebt of als gevestigd ondernemer eens wilt sparren over jouw uitdagingen, ben je van harte welkom. Naast de 100 minuten sparren met mij krijg je van ons ook altijd de mogelijkheid om de diensten en producten van onze deelnemers te ervaren. Zo bieden wij, kosteloos, in 2016 aan dat je met:
1.Maureen Today een sessie krijgt over jouw (kleding) kleuren en authentiek overkomen .
2. Marjolein van Kiez je helpt bij het maken van de eerste en juiste keuze.
3. Koen van Helder zijn blikt werpt op jouw communicatie en merkbeleving.
4. Bastiaan even rondkijkt hoe jij beeldmateriaal beter kunt inzetten binnen je webshop of productportfolio
5. Rene meedenkt hoe je alle gedrukte communicatie uitingen vlot kunt regelen.
6. Jeroen jouw verkooptalent uit de verf laat komen.
7. Femke graag met je gaat zitten om te praten over anders en creatief denken en werken.
8. Madelon je de weg laat zien binnen de sociale media
9. Nick de link maakt naar strategische marketing binnen projecten.
10. Rob je van AtotZ kan bijpraten over de kracht van het geschreven woord.
11. Marleen je laat zien dat sociaal ondernemen een schitterende uitdaging is.

We zien en spreken je graag op Brink 22 in Eibergen.

Hans Wennekes
06 518 72 153