Berkellandse Uitdaging

Marleen Kosterink

In samenwerking met ondernemers en werknemers helpen wij stichtingen en verenigingen bij het invullen van hulpvragen. Hoe kunnen wij u uitdagen?

Wat de één over heeft kan voor de ander heel bruikbaar en waardevol zijn.

Rabobank Noord – en Oost – Achterhoek: “De uitdaging legt verbindingen tussen bedrijfsleven en maatschappij, die anders misschien nooit waren ontstaan.”

De Berkellandse Uitdaging biedt mogelijkheden om lokaal vraag en aanbod gericht op maatschappelijk welzijn met elkaar te verbinden. Dat doen we door het organiseren van netwerkmogelijkheden waarbij publiciteit en het bedrijvennetwerk een belangrijke rol spelen. Ondernemers, werknemers en organisaties uit Berkelland dagen mekaar uit om in hulpvragen te voorzien. Hierbij gaat het om materialen, mankracht (handjes uit de mouwen, kennis, expertise) of middelen (financieringsmogelijkheden).

Recente match: Scouting Skoltaro was op zoek naar 15 tl-armaturen voor hun blokhut, Bronkhorst High-Tech heeft wegens een grote verbouwing 15 tl-armaturen over, die zo goed als nieuw zijn.

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws dan ,kunt u zich onderaan onze homepagina aanmelden voor de nieuwsbrief.