Koffie met kipburger…

De Open Coffee was deze keer bij Elite B.V. in Neede. 38 mensen hadden zich opgegeven, dus het was druk aan de Stationsweg 2.

Toegevoegde waarde

Hans Wennekes, directeur van CVJO Berkelland, heette iedereen welkom en verzocht de mensen tweetallen te vormen. Hij vroeg ze zich aan elkaar voor te stellen en van elkaar te ontdekken wat hun toegevoegde waarde voor Hans Wennekeshun klanten is. Daarna stelde de een de ander voor aan de groep en beschreef die toegevoegde waarde. Natalie Vijlbrief

 

Elite B.V., het ontstaansverhaal

Aansluitend vertelde Harry Niemeijer over Elite B.V.: Hoe het ontstaan is – in 1957 in de keuken van moeder Niemeijer. Met welk product hun vader ooit begonnen is – eigengemaakte nasiballen. En waar ze nu staan – meer dan 150 medewerkers in dienst, een volwaardig partner voor iedere horecaondernemer en foodprofessional en, volgens kenners, met misschien wel de allerlekkerste bami- en nasisnacks die je maar kunt kopen.

Kortom, een boeiend en onderhoudend verhaal!

Rondleiding

Na de presentatie werd de beschermende kleding aangetrokken, het hoofdkapje opgezet en werden de schoenen bedekt. De deelnemers werden in groepen opgedeeld en kregen een zeer uitgebreide rondleiding door (bijna) het hele gebouw. Alleen bij de afdeling waar onder andere de Joppie®saus wordt geproduceerd mocht men niet naar binnen…dat recept blijft een goed bewaard geheim 😉 

Na afloop werd er nog kipburger met Jamballa®saus geserveerd en gingen de deelnemers met een gevulde buik richting vervolgafspraak. 

Volgende Open Coffee

CVJO Berkelland bedankt Harry en Robert Niemeijer hartelijk voor de mogelijkheid de Open Coffee bij hen te houden. Zo’n bedrijvenbezoek is een ideale mogelijkheid voor ondernemers om bedrijven in hun omgeving en elkaar te leren kennen.

Wil jij ook een keer aanwezig zijn bij onze Open Coffee? Noteer dan de eerste vrijdag van de maand in je agenda.

De volgende Open Coffee is vrijdag 3 november a.s. ‘gewoon’ weer bij CVJO Berkelland aan Brink 22 in Eibergen. Aanvang 9.00 uur, deelname gratis, koffie/thee € 1,- per kopje.

Facebook LinkedIn