Workshopreeks Leren(d) Ondernemen

Een opleiding met diploma of certificaat tot ondernemer bestaat niet. Ondernemen leer je in de praktijk. In deze praktijkgerichte serie trainingen staan de ervaringen van andere ondernemers centraal. Leren(d) ondernemen bestaat uit 7 praktijkgerichte trainingen. Elke training wordt gegeven door minimaal twee specialisten. Zo is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kun je leren van elkaar. Problemen van de aanwezigen worden omgezet in oplossingen. Die ze direct de volgende dag kunnen toepassen.

Deelnemer Peter de Jonge:  De workshop innovatie is een aanrader! Boeiend, motiverend en inspirerend. Ik ging zelfs met een innoverend idee naar huis, dus waar voor je geld!

Persoonlijke ervaringen, ervaringen en tips

Elke specialist heeft ervaring met het onderwerp én met het leiden van trainingen. Ze moedigen deelnemers aan ervaringen te delen. Zodat anderen kunnen ondersteunen met oplossingen, die de vrager direct kan toepassen. De specialisten geven indien gewenst op basis van hun ervaringen studie-advies. Vanuit persoonlijke aandacht wordt een combinatie van modules samengesteld die het beste past. De groepen worden bewust klein gehouden. Per groep maximaal 12 personen.

Deelnemer Jacqueline Egberts: Door middel van simpele woorden en zinnen je horizon uitbreiden en je niet tegen te laten houden in gedachten, alles kan en is mogelijk in je hoofd, alleen of met anderen om je heen. Dit leert je out off the box te denken .Ik vond het verhelderend en kom mezelf tegen in het ja maar …….Durven doen is vooral een belangrijk gegeven.

Unieke voordelen met praktijkgericht specialisten

De combinatie tussen ondernemers, specialisten, ervaringen en een praktijkgericht aanpak biedt unieke voordelen

  • Persoonlijke aandacht
  • Praktijkgericht trainingen
  • Ervaringen direct toepassen

7 praktijkgerichte trainingen van topkwaliteit

Een diploma of certificaat om te ondernemen bestaat niet. Een serie van 7 praktijkgericht trainingen wel. Met alle aspecten waar ondernemers dagelijks tegenaan lopen. De trainingen duren 3,5 uur (inclusief een pauze met lichte maaltijd van 30 minuten) van 16.30-20.00 uur. Elke training gaan we voor topkwaliteit en een top-ervaring voor de deelnemers. De onderwerpen die aan bod komen in de training zijn:

De eerste reeks is inmiddels gestart. Iedere workshop start om 16.30 uur bij CVJO in Eibergen (inloop vanaf 16.00 uur). Er wordt altijd een lichte maaltijd aangeboden. Klik hieronder per module voor meer info. Modules zijn los te volgen, vanaf 150 euro per module (excl. BTW). De gehele reeks kost € 825,-  exclusief BTW. Vanaf 4 modules krijg je ook een 1-op-1 coachingsgesprek.

Reeks bestaat uit de volgende modules: 

Geef je nu hieronder op voor de  aankomende workshopreeks!
De eerste aanmeldingen hebben we alweer binnen voor de volgende reeks. We starten vanaf 6 deelnemers!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Workshopreeks Leren(d) Ondernemen
Average rating:  
 0 reviews